What are you curious about?

KIT ÉS MELY ÉVSZAKBAN TUDUNK KEZELNI?


Nincs korlátozva a bőrszín, a szőr minősége, a test területe és az évszak sem! A készülék kifejlesztésekor a maximális biztonságot tartották szem előtt. Az Elysion Pro az év minden szakában, akár lebarnult bőrön is alkalmazható.
MINDEN SZŐRTÍPUSRA ALKALMAS?


A lézernyaláb a hajban/szőrben lévő pigment anyagot veszi célba. Minden pigmentált szőr reagál a kezelésre. A nagyon sötét szőrtől a sötétszőkéig minden típust tudunk kezelni. Az ősz, illetve őszülő szőr/haj esetén a kezelés nem javasolható. Általánosságban elmondható, hogy minél sötétebb a szőr, annál jobban nyeli el a fényt, és annál eredményesebb lesz a kezelés.
A LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS VÉGLEGES?


A kezelés eredményességét befolyásoló tényezők: • A szőr színe • A beágyazottság mértéke • A vastagság • A hormonszint Annak érdekében, hogy magas hatékonyságot érjünk el, konzultáció során kezelési tervet készítünk a szőr- és bőrtípus függvényében. Tudományos bizonyítékok alapján a lézeres szőrtelenítés a ma elérhető leghatékonyabb epilálási módszer, de előfordulhat, hogy genetikai vagy hormonális változások miatt, a kezelést időnként meg kell ismételni.
MENNYI KEZELÉS SZÜKSÉGES?


A kezelés hosszát a genetikai jellemzők, a szőr típusa, a kezelendő terület és a vendég igényei befolyásolják. Általában 6-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a 90-95%-os szőreltávolítási arányt elérjük.
MENNYI IDEIG TART EGY KEZELÉS?


A terület méretétől függően változhat, hónalj kezelés kb. 10 perc, teljes fazon kb. 30 perc, míg egy teljes láb másfél óra is lehet.
HOGYAN KÉSZÜLJÖN FEL A KEZELÉS(EK)RE?


A kezelés előtt 4 hétig a kívánt területet tilos gyantázni/epilálni/csipeszelni, csak a borotva használata megengedett.
HOGY ÉRKEZZEN A KEZELÉSRE?


A kezelendő terület legyen leborotválva. Javasolt a megbeszélt időpont előtt egykét nappal elvégezni a borotválást, mivel a készülék a nagyjából 1 mm hosszúságú szőrszálakat tudja a leghatásosabban eltávolítani.
MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS SORÁN?


A bőrön lévő minden sötét foltot letakarunk, például egy fehér szemceruza segítségével. Az eljárás megkezdésével ultrahangzselé kerül az érintett területre, hogy a kezelőfej siklása könnyebb legyen. Lézerünkkel többször áthaladunk a meghatározott területeken, nem csupán egyszer, mint a hagyományos lézerekkel végzett eljárások során.
MI TÖRTÉNIK A KEZELÉS UTÁN?


A kezelés után a páciens erős melegség-érzetet, bőrpírt tapasztalhat. Ezek a mellékhatások általában nem súlyosabbak, mint egy kisebb leégés a strandon. A kezelés után néhány órával el is múlnak. A szőrszálak 5-14 nap elteltével hullanak ki.
MILYEN GYAKRAN LEHET A KEZELÉST ELVÉGEZNI?


Két kezelés között eltelt idő az érintett testtájtól függően változik: • arc, nyak kezelése esetén 4-5 hétnek • hónalj, kar, mellkas, has, hát, derék, intim terület esetén 6-8 hétnek • láb szőrtelenítése esetén 10-12 hétnek kell eltelnie. Az eredményeket azonban az sem gyengíti, ha néhány héttel hosszabb idő telik el két kezelés között. Kérjük, ne feledje, hogy bármiféle bőr- és szőrtípus esetén legalább 6 alkalommal tanácsos a kezelést elvégeztetni. Ha azonban Önnél agresszív a szőrnövekedés, akár 10 vagy még több alkalom is szükséges lehet. Pácienseinknek azt tanácsoljuk, hogy a kezelést követően folytassák a borotválást, valamint kezelés után egy héttel dörzsöljék is az érintett terület(ek)et, hogy elősegítsék a bőrből a szőr távozását.
AZ ELYSION-PRO KEZELÉSEKNEK VANNAK MELLÉKHATÁSAI?


A lézeres szőrtelenítés mellékhatásai minimálisak. A kezelt területeken olykor apró piros dudorodások megjelenhetnek. Ez a test normális reakciója a szőr kivetésére a bőrből. Nyugtató, hidratáló krém használata után 30-60 perc múlva elmúlnak a tünetek. Több mint 25 éve végeznek már lézeres szőrtelenítést szerte a világon, és semmiféle összefüggést nem fedeztek fel a bőrrák és a lézeres kezelés között, mi több, ahogy sokan tudják, a lézer rákos sejtek eltávolítására is alkalmas. Vagyis ilyen szempontból nincs semmiféle félnivalónk. Az égési sérülések az elavult szőrtelenítő gépek esetén fordultak elő, de ma már a legújabb, bőrhűtéses technológia mellett ez nem fordulhat elő, még napbarnított bőrön sem! A belső szerveket sem károsítja és a bőrben sem okoz tartós károkat. A kezelés során a testet érő lézersugár nem elég erős ahhoz, hogy káros hatást gyakoroljon akár a kezelt személy szervezetére, akár a kezelőre, aki rendszeresen használja a készüléket.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Pinterest
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Yelp Icon
  • Grey Amazon Icon

323.407.8443

info@earthaltarstudio.com

1615 Colorado Blvd. Los Angeles, CA